زمينه سازان ظهور
درباره وبلاگ
در اين وبلاگ ما سعي داريم كه در آماده سازی خود و دیگران برای ظهور جهانی حضرت حجت و آشنایی با معارف حقه معصومین، گامي هر چند كوچك برداريم . از شما خوبان خواستاريم تا ما را در اين درياي عظيم قطره اي ياريگر باشيد و با نظرهايتان در راستاي بهتر شدن مطالب راهگشا باشيد.
فایلی
آمار وبلاگ
تعداد بازديد ها : 43190
تعداد نوشته ها : 28
تعداد نظرات : 6

به معناى واقعى كلمه ، گونه جديدى از زندگى توسط امام مهدى(عليه السلام) ، به وجود مى آيد ، چه در شناخت انسان از دنيا و خويش و چه در علوم و هدف حيات و شيوه و ابزار زندگى . امام به دانش هاى زمان خود ، 25 برابر مى افزايد و علوم ، پيشرفت چشمگيرى مى كند ; زندگى انسان دچار رشد و جهش بزرگى بر روى كره زمين و در تمامى قسمت ها مى شود .


الخرائج  از امام صادق(عليه السلام) آورده است : دانش 27 جزء است . تمام علوم رسولان دو جزء است ، و مردم بجز آن دو جزء ، چيزى نمى دانند ; اما وقتى قائم قيام كند ، 25 جزء ديگر را نيز مى آورد و رواج مى دهد . دو جزء پيشين را نيز ضميمه مى كند و 27 جزء را رواج مى دهد . مختصر البصائر مى گويد : 27 حرف است

اين حديث ، گرچه ناظر به علوم پيامبران و رسولان است ، اما علاوه بر دانش معرفت خدا و رسالت و آخرت ، درباره علوم طبيعى نيز هست كه پيامبران اصول آن را به مردم آموخته اند و برخى درهاى آن را در برابر چشمان مردمان گشوده اند . ادريس(عليه السلام) به مردم خياطى آموخت . نوح(عليه السلام) نجارى و كشتى سازى ياد داد ، داوود و سليمان(عليهما السلام) زره سازى را ياد دادند و . . .

مقصود از علم حديث ، علوم دينى و طبيعى است و معنايش آن است كه نسبت علومى كه اكنون در اختيار مردم است ، با آنچه امام مى آموزد، دو به 25 است . مى توان تصور كرد كه وقتى اطلاعات و دانسته هاى دانش پزشكى و ارتباطات و فضا 25 برابر شود ، زندگى چگونه خواهد بود !

كمال الدين  از امام صادق روايت كرده است : وقتى امور به دست صاحب الامر بيافتد ، هرچه در زمين فرو رفته و ناپيداست ، بالا مى آيد و آشكار مى شود . هرچه بالا و ناپيداست ، پايين مى آيد و معلوم مى گردد و دنيا برايش مانند كف دست مى شود . اگر در كف دست يكى از شما مويى باشد ، آن را نمى بيند !! اثبات الهداة 3/494 وبحار 52/328 .

صدوق روايت كرده است : ستونى از نور از زمين به طرف آسمان نصب مى شود كه امام اعمال بندگان را در آن مى بيند . روايت شده است كه زير صخره اى از اهرام مصر ، علومى پنهان است كه پيش از امام(عليه السلام) احدى بدان دست نمى يابد . ( كمال الدين /565 ) .

امام صادق(عليه السلام) فرمود : در زمان قائم(عليه السلام) مؤمنى كه در شرق است ، برادرش را كه در غرب است مى بيند . و آن كه در غرب است ، برادرش را در شرق مى بيند

امام باقر(عليه السلام) فرمود : گويا ياران قائم را مى بينم كه بر تمام شرق و غرب چيره مى شوند و همه چيزها تحت فرمان آنهاست ، حتى درندگان زمين و پرندگان و تمام اشيا در پى رضايت آنان هستند . قطعه زمينى بر زمين ديگر فخر مى فروشد كه امروز مردى از ياران قائم پا بر من نهاد ! كمال الدين 2/673 ، اثبات الهداة 3/494 ، بحار 52/327 .

امام باقر(عليه السلام) فرمود : وقتى قائم قيام كند ، خدا قدرت شنوايى و بينايى شيعيانمان را زياد مى كند ، طورى كه ميان شان پيك و پست نخواهد بود . با هر كسى سخن گويند ، مى شنود و او را مى بينند ، در حالى كه در جاى خود است ! كافى 8/241 ، خرائج 2/840 ، بحار 52/236 .

به نقل از دلائل الامامه  : وقتى قائم قيام كند ، افرادى را به مناطق مختلف زمين ، مى فرستد . . . به آنان مى فرمايد : دستور العملت در كف دستت است ; هر چه مى بينى ، بدان عمل كن !

مقصود معجزه و كرامت ، يا به كارگيرى ابزار پيشرفته است .


منبع: موعود

1392/4/30 5:27 بعد از ظهر
(0) نظر

شنيده بوديم كه نماز ستون دين است و شنيده بوديم كه با نماز ، انسان مومن به معراج ميرود. آيا واقعا معناي اين شنيده ها را درك كرده ايم. نماز آنقدر مهم است كه نه تنها براي وجود و آخرت و قرب به خداوند متعال و قبولي اعمال و هزاان هزار خاصيتي كه مي توان براي آن شمرد، اهميت دارد بلكه براي زندگي دنياييمان و پشرفت و تعالي در همين دنيا بسيار اثر بخش است.

در روايتي نقل شده است كه شخصي  نزد حضرت رسول (ص) آمد و شكايت از فقر و نداري كرد.

 حضرت فرمود مگر نماز نمي خواني ؟

عرض كرد: من پنج وقت نماز را به شما اقتدا مي كنم.

حضرت فرمود: مگر روزه نمي گيري؟

عرض كرد :سه ماه روزه مي گيرم.

آن حضرت فرمود: امر خدا را نهي و نهي خدا را امر مي كني ؟يا به كدام معصيت گرفتاري ؟

عرض كرد :يارسول لله حاشا و كلا كه من خلاف فرموده خدا را بكنم .

حضرت متفكرانه سر به جيب (زير)فرو برد ناگاه جبرئيل نازل شد. عرض كرد يارسول الله حق تعالي سلام تو را مي رساند و مي فرمايد كه در همسايگي اين شخص باغي هست و در آن باغ گنجشكي آشيانه دارد و در آشيانه او استخوان بي نمازي مي باشد. به شومي آن استخوان از خانه اين شخص بركت برداشته شده است و او را فقر گرفته است حضرت به او فرمود: برو آن استخوان را از آنجا بردار و بينداز دور. آن مرد به فرموده آن حضرت عمل كرد بعد از آن توانگر شد. (تحفه الواعظين ج 1 صفحه 119)

حال چه بسا همه مشكلات و گرفتاري هاي ما در اين دوره گراني و فساد همين بي توچهي به نماز و سستي در انجام آن است. بماند كه بعضي مسائل روز دنيا مانند تحريمها و سوء استفاده تاجران از اين امر و دلايلي ديگري از اين قبيل در به وجود آمدن اين گراني ها و فسادها اثر دارد. ولي دوستان خوبم بدانيد كه كه اگر به نماز و يا واجبات دين بي توجهي نمي شد، هرگز به اين بلاها گرفتار نمي شديم.(در احاديث اين نكته تاكيد شده است.)

پس بياييم هر طور كه مي توانيم به نماز امر كنيم. جوانان به يكديگر، مادران و پدران به فرزندان، وبلاگي ها در وبلاگشان و همه و همه دست به كار شويم. البته بايد اول از خودمان شروع كنيم. چاره گرفتاري هاي ما همين نماز است. در سايه نماز است كه دعا مستجاب مي شود. چگونه مي شود درنماز سستي كنيم و آرزوي ظهور مولايمان را داشته باشيم. امام زمان ياراني مومن مي خواهد كه وقتي غرق در نماز مي شوند همه چيز را فراموش كنند و غرق در خدايشان شوند.

1392/4/28 5:35 بعد از ظهر
(0) نظر
X