زمينه سازان ظهور
درباره وبلاگ
در اين وبلاگ ما سعي داريم كه در آماده سازی خود و دیگران برای ظهور جهانی حضرت حجت و آشنایی با معارف حقه معصومین، گامي هر چند كوچك برداريم . از شما خوبان خواستاريم تا ما را در اين درياي عظيم قطره اي ياريگر باشيد و با نظرهايتان در راستاي بهتر شدن مطالب راهگشا باشيد.
فایلی
آمار وبلاگ
تعداد بازديد ها : 43256
تعداد نوشته ها : 28
تعداد نظرات : 6

 دعا كردن براي فرج در احاديث معصومين از جايگاه والايي برخوردار است؛ به نحوي كه خود ايشان دعاهايي ارائه دادند كه براي ظهور حضرت بسيار كارساز است. البته قبل از ذكر كردن دعا هاي مختلف نمونه تشرفي را نقل خواهم كرد كه انشاء الله از آن بهره لازم را ببريد.

 

مرحوم آيت الله مجتهدي تهراني:

يك روز در ايام تحصيل در نجف اشرف، پس از اقامه نماز پشت سر آيت الله مدني، ديدم كه ايشان شديدا گريه مي كنند و شانه هايشان از شدت گريه تكان مي خورد. رفتم پيش آيت الله مدني و گفتم: اتفاقي افتاده؟ ايشان فرمودند : يك لحظه امام زمان را ديدم كه به پشت سر اشاره نموده و بعد فرمودند:

آقاي مدني نگاه كن شيعيان من بعد از نماز سريع مي روند دنبال كار خودشان و هيچكدام بعد از نماز براي فرج من دعا نمي كنند. انگار نه انگار كه امام زمانشان غايب است.(برگرفته از كتاب مهربانتر از مادر)


براي خواندن اين مطلب به ادامه مطلب رجوع كنيد.

1392/7/2 11:24 صبح
(1) نظر
ادامه مطلب

به معناى واقعى كلمه ، گونه جديدى از زندگى توسط امام مهدى(عليه السلام) ، به وجود مى آيد ، چه در شناخت انسان از دنيا و خويش و چه در علوم و هدف حيات و شيوه و ابزار زندگى . امام به دانش هاى زمان خود ، 25 برابر مى افزايد و علوم ، پيشرفت چشمگيرى مى كند ; زندگى انسان دچار رشد و جهش بزرگى بر روى كره زمين و در تمامى قسمت ها مى شود .


الخرائج  از امام صادق(عليه السلام) آورده است : دانش 27 جزء است . تمام علوم رسولان دو جزء است ، و مردم بجز آن دو جزء ، چيزى نمى دانند ; اما وقتى قائم قيام كند ، 25 جزء ديگر را نيز مى آورد و رواج مى دهد . دو جزء پيشين را نيز ضميمه مى كند و 27 جزء را رواج مى دهد . مختصر البصائر مى گويد : 27 حرف است

اين حديث ، گرچه ناظر به علوم پيامبران و رسولان است ، اما علاوه بر دانش معرفت خدا و رسالت و آخرت ، درباره علوم طبيعى نيز هست كه پيامبران اصول آن را به مردم آموخته اند و برخى درهاى آن را در برابر چشمان مردمان گشوده اند . ادريس(عليه السلام) به مردم خياطى آموخت . نوح(عليه السلام) نجارى و كشتى سازى ياد داد ، داوود و سليمان(عليهما السلام) زره سازى را ياد دادند و . . .

مقصود از علم حديث ، علوم دينى و طبيعى است و معنايش آن است كه نسبت علومى كه اكنون در اختيار مردم است ، با آنچه امام مى آموزد، دو به 25 است . مى توان تصور كرد كه وقتى اطلاعات و دانسته هاى دانش پزشكى و ارتباطات و فضا 25 برابر شود ، زندگى چگونه خواهد بود !

كمال الدين  از امام صادق روايت كرده است : وقتى امور به دست صاحب الامر بيافتد ، هرچه در زمين فرو رفته و ناپيداست ، بالا مى آيد و آشكار مى شود . هرچه بالا و ناپيداست ، پايين مى آيد و معلوم مى گردد و دنيا برايش مانند كف دست مى شود . اگر در كف دست يكى از شما مويى باشد ، آن را نمى بيند !! اثبات الهداة 3/494 وبحار 52/328 .

صدوق روايت كرده است : ستونى از نور از زمين به طرف آسمان نصب مى شود كه امام اعمال بندگان را در آن مى بيند . روايت شده است كه زير صخره اى از اهرام مصر ، علومى پنهان است كه پيش از امام(عليه السلام) احدى بدان دست نمى يابد . ( كمال الدين /565 ) .

امام صادق(عليه السلام) فرمود : در زمان قائم(عليه السلام) مؤمنى كه در شرق است ، برادرش را كه در غرب است مى بيند . و آن كه در غرب است ، برادرش را در شرق مى بيند

امام باقر(عليه السلام) فرمود : گويا ياران قائم را مى بينم كه بر تمام شرق و غرب چيره مى شوند و همه چيزها تحت فرمان آنهاست ، حتى درندگان زمين و پرندگان و تمام اشيا در پى رضايت آنان هستند . قطعه زمينى بر زمين ديگر فخر مى فروشد كه امروز مردى از ياران قائم پا بر من نهاد ! كمال الدين 2/673 ، اثبات الهداة 3/494 ، بحار 52/327 .

امام باقر(عليه السلام) فرمود : وقتى قائم قيام كند ، خدا قدرت شنوايى و بينايى شيعيانمان را زياد مى كند ، طورى كه ميان شان پيك و پست نخواهد بود . با هر كسى سخن گويند ، مى شنود و او را مى بينند ، در حالى كه در جاى خود است ! كافى 8/241 ، خرائج 2/840 ، بحار 52/236 .

به نقل از دلائل الامامه  : وقتى قائم قيام كند ، افرادى را به مناطق مختلف زمين ، مى فرستد . . . به آنان مى فرمايد : دستور العملت در كف دستت است ; هر چه مى بينى ، بدان عمل كن !

مقصود معجزه و كرامت ، يا به كارگيرى ابزار پيشرفته است .


منبع: موعود

1392/4/30 5:27 بعد از ظهر
(0) نظر

شنيده بوديم كه نماز ستون دين است و شنيده بوديم كه با نماز ، انسان مومن به معراج ميرود. آيا واقعا معناي اين شنيده ها را درك كرده ايم. نماز آنقدر مهم است كه نه تنها براي وجود و آخرت و قرب به خداوند متعال و قبولي اعمال و هزاان هزار خاصيتي كه مي توان براي آن شمرد، اهميت دارد بلكه براي زندگي دنياييمان و پشرفت و تعالي در همين دنيا بسيار اثر بخش است.

در روايتي نقل شده است كه شخصي  نزد حضرت رسول (ص) آمد و شكايت از فقر و نداري كرد.

 حضرت فرمود مگر نماز نمي خواني ؟

عرض كرد: من پنج وقت نماز را به شما اقتدا مي كنم.

حضرت فرمود: مگر روزه نمي گيري؟

عرض كرد :سه ماه روزه مي گيرم.

آن حضرت فرمود: امر خدا را نهي و نهي خدا را امر مي كني ؟يا به كدام معصيت گرفتاري ؟

عرض كرد :يارسول لله حاشا و كلا كه من خلاف فرموده خدا را بكنم .

حضرت متفكرانه سر به جيب (زير)فرو برد ناگاه جبرئيل نازل شد. عرض كرد يارسول الله حق تعالي سلام تو را مي رساند و مي فرمايد كه در همسايگي اين شخص باغي هست و در آن باغ گنجشكي آشيانه دارد و در آشيانه او استخوان بي نمازي مي باشد. به شومي آن استخوان از خانه اين شخص بركت برداشته شده است و او را فقر گرفته است حضرت به او فرمود: برو آن استخوان را از آنجا بردار و بينداز دور. آن مرد به فرموده آن حضرت عمل كرد بعد از آن توانگر شد. (تحفه الواعظين ج 1 صفحه 119)

حال چه بسا همه مشكلات و گرفتاري هاي ما در اين دوره گراني و فساد همين بي توچهي به نماز و سستي در انجام آن است. بماند كه بعضي مسائل روز دنيا مانند تحريمها و سوء استفاده تاجران از اين امر و دلايلي ديگري از اين قبيل در به وجود آمدن اين گراني ها و فسادها اثر دارد. ولي دوستان خوبم بدانيد كه كه اگر به نماز و يا واجبات دين بي توجهي نمي شد، هرگز به اين بلاها گرفتار نمي شديم.(در احاديث اين نكته تاكيد شده است.)

پس بياييم هر طور كه مي توانيم به نماز امر كنيم. جوانان به يكديگر، مادران و پدران به فرزندان، وبلاگي ها در وبلاگشان و همه و همه دست به كار شويم. البته بايد اول از خودمان شروع كنيم. چاره گرفتاري هاي ما همين نماز است. در سايه نماز است كه دعا مستجاب مي شود. چگونه مي شود درنماز سستي كنيم و آرزوي ظهور مولايمان را داشته باشيم. امام زمان ياراني مومن مي خواهد كه وقتي غرق در نماز مي شوند همه چيز را فراموش كنند و غرق در خدايشان شوند.

1392/4/28 5:35 بعد از ظهر
(0) نظر

كم خردان شيعه با رفتار و گفتار ناشايست خود مايه آزار امام زمان مي شوند

بسياري از بزرگان در توقيع و شرفياب شدن خدمت امام زمان(عج) برخي نگراني هاي آن حضرت را درمورد شيعيان درك كرده اند، كه قسمت هايي از آنها را با هم مرور مي كنيم.

 

اعمال ناپسند و بي توجهي به عرضه اعمال

در تشرّف مرحوم شيخ محمدطاهر نجفي، خادم مسجد كوفه، مي فرمايند: «آيا ما شما را هر روز رعايت نمي كنيم؟ آيا اعمال شما بر ما عرضه نمي شود؟ چرا شيعيان براي فرج ما دعا نمي كنند؟»(4)

آقاميرزا محمدباقر اصفهاني مي گويد كه شبي در خواب گويا مولايم حضرت امام حسن مجتبي (ع) را ديدم كه به من فرمودند: «روي منبرها به مردم بگوييد كه توبه كنيد و براي فرج حضرت حجت(عج) دعا نمائيد و بدانيد اين دعا مثل نماز ميت واجب كفايي نيست بلكه مانند نمازهاي يوميه بر تمام مكلفين واجب است.»(5)

در تشرّف آقا شيخ حسيم سامرايي در سرداب مقدس فرمودند: «به شيعيان و دوستان ما بگوييد كه خدا را قسم بدهند به حق عمه ام حضرت زينب (س) كه فرج را نزديك گرداند.»(6)

در تشرّف مرحوم آيت الله حاج سيد محمد- فرزند آيت الله سيدجمال الدين گلپايگاني(ره)- امام زمان(عج) فرمودند: "از علايم ظهور فقط علامات حتمي مانده است و چه بسا آنها نيز در مدتي كوتاه به وقوع بپيوندد. شما براي فرج من دعا كنيد."(7)

در تشرّف ديگري كه يكي از علماء به محضر امام زمان(عج) پيدا كرده بود آن حضرت فرمودند: "به آنان بگو كه براي فرج من دعا كنيد تا خدا مرا از زندان غيبت نجات دهد."(8)

 

همكاري شيعيان با ظالمان و ستمگران

شيخ عبدالحسين حويزاوي مي گويد مردي به نام ميرزا احمد رئيس شهرداري نجف اشرف بود، او مرد متدين و خوبي بود كه به اجبار او را شهردار كرده بودند. شبي در عالم رؤيا به محضر امام زمان(عج) مشرّف شدم و ديدم كه رئيس شهرداري نجف نزد ايشان حاضر است. حضرت با تندي به او فرمودند: "چرا داخل شغل حكومتي شدي و اسم خود را در زمره آنها محسوب داشتي؟"

بعد مطلبي فرمودند كه آن مرد متوجه نشد من خواستم گفته حضرت را به او بفهمانم. گفتم حضرت بقيه الله(عج) مي فرمايند: وَ لا تركَنُوا اِلي الّذين طَلَمُوا فَتَمّسكُمُ النّار؛ يعني، به سوي ستمگران ميل نكنيد به آنان تكيه ننماييد كه موجب مي شود آتش شما را فرا گيرد." وقتي اين جمله را گفتم، حضرت رو به من كرد و فرمود: "پس تو چرا مدح مي كني؟" عرض كردم: "تقيه مي كنم." حضرت دست مبارك را به دهان گذاشتند و به عنوان انكار سخن من با تبسم فرمودند: "تقيه! تقيه! تقيه!- يعني تو از روي خوف و تقيه مدح نمي كني- هفت روز بيشتر از عمر تو باقي نيست فردا برو و مُهر حكومتي را رد كن."(9)

 

تحصيل معارف از طريق غير مشروع

امام زمان(عج) مي فرمايد: "طَلَبُ المَعارِف مِن غَيرِ طَريقَتِنا اَهلَ البَيتِ مُساوِقُ لِلاِنكارِنا؛ يعني، بدست آوردن معارف جز از طريق ما خاندان پيغمبر(ص) مساوي با انكار ماست."(10)

 

گناه شيعيان

امام زمان(عج) مي فرمايند: "نادان ها و كم خردان شيعه و كساني كه به اندازه پر و بال پشه دين ندارند- با رفتار و گفتار ناشايست خود- ما را آزار مي دهند."(11) امام زمان(عج) مي فرمايند: "به خدا پناه مي برم از كوري بعد از بينايي و از گمراهي بعد از هدايت."(12)

 

پرهيز از تصرف اموال معصوم (ع)

از توقيع شريفي كه به وسيله ي نايب دوّم ابوجعفر محمد بن عثمان از امام عصر(عج) رسيده است، آن حضرت در مورد خمس كه بايد به فقيه جامع الشرايط پرداخت شود، مي فرمايد: "كسي كه آنچه را از اموال ما در دست او است حلال مي داند و بدون اجازه ما در آنها تصرف مي كند، همانند تصرفي كه در مال خود مي كند، ملعون است و در روز قيامت از دشمنان ما محسوب مي شود."(13)

امام زمان(عج) در توقيع شريفي مي فرمايند: "هركس در اموال مربوط به ما تصرف كند و بخورد، بدرستي كه آتش را در شكم خود وارد كرده است و به زودي در آتش افروخته وارد خواهد شد."(14)

ايشان مي فرمايد:"وقتي براي هيچ كس جايز نباشد كه در مال ديگران بدون اجازه آنان تصرف كند چگونه اين كار در مال ما جايز مي شود؟"(15)

در توقيع ديگر مي فرمايد: "لعنت خداوند و ملائكه و تمامي مردم بر كسي كه يك درهم از مال ما را حلال بداند و در آن تصرف كند."(16)

 

پي نوشت‌ها


(4) بركات حضرت ولي عصر(عج)، ص 35.
(5) ملاقات با امام عصر(عج)، ص 87.
(6) ملاقات با حضرت مهدي(عج)، ج 1، ص 251.
(7) شيفتگان حضرت مهدي(عج)، ج 1، ص 184.
(8) كرامات الصالحين، ص 174.
(9) بركات حضرت ولي عصر(عج)، ص 361.
(10)صحيفه المهدي، ص 334.
(11)احتجاج، ج 2، ص 474.
(12)الخرائج، ج 3، ص 1110.
(13)كمال الدين، ص 520.
(14)كمال الدين، ص 520.
(15)كمال الدين، ص 521.
(16)نجم الثاقب، ص 411.

منبع: پايگاه گفتمان مهدويت آخر الزمان

1392/4/27 3:27 بعد از ظهر
(0) نظر

انقلاب حضرت مهدي(عج) همچون ديگر انقلابها، بدون زمينه سازي به وجود نمي آيد.بلكه در آستانه ظهور حركتهايي صورت مي گيرد و زمينه ظهور آن حضرت را فراهم مي كند.

پيامبر اكرم مي فرمايد:

گروهي از ناحيه مشرق قد برمي افرازند و زمينه حكومت مهدي(عج)را فراهم مي كنند.(!)

يا مي فرمايد:

افرادي با بيرقهاي سياه از سوي مشرق مي آيند كه دلهاي آنها مانند قطعه هاي فولاد محكم است. پس هر كس قيام آنها را شنيد براي بيعت به سوي آنها بشتابد هرچند لازم باشد با سينه روي برف برود.(2)

 

در اين روايات به روشني از افرادي كه زمينه ساز ظهور حضرت هستند و از ناحيه مشرق سر بر مي افرازند به سخن آمده است. در روايات منظور از مشرق، خراسان و منظور از خراسان ايران مي باشد. پس روشن است كه زمينه سازان ظهور پر بركت حضرت صاحب الامر به دست ايرانيان مي باشد.

بر اين اساس برخي دولت صفويه را كه پس از مدتها جور و استيلاي حاكمان مستبد، روي كار آمد، همان دولتي دانسته اند كه در روايات به زمينه سازان ظهور حضرت مهدي اشاره دارد.

برخي نيز با در نظر گرفتن ويژگي هايي كه در روايات آمده است، انقلاب اسلامي ايران را همان دولت زمينه ساز معرفي مي كنند. زيرا در اينگونه روايات به رهبري شخصي كه از اولاد پيامبر است و از قم قيام مي كند و ياران او بدون ترس و واهمه او را ياري مي كنند، اشاره شده است.

در هر صورت گرچه قراين فراواني اين احتمال را قوت مي بخشد اما بازهم دليل قطعي كه اين مصداق سازي را براي ما روشن كند وجود ندارد.

بالاخره چه اين احتمالها درست باشد و چه در آينده احتمال اتفاق افتادن آن وجود داشته باشد، مهم اينست كه اين دولت زمين ساز ايرانيان هستند. ما بايد با تمام وجود، خود را براي اين امر بزرگ آماده كنيم؛ چراكه زمينه سازي ظهور به دست ماست. از همين الان با تهذيب نفس و با باطني پاك و با عزمي راسخ و با تلاشي بي وقفه بايد در نزديك ساختن و زمينه سازي ظهور حضرتش تلاش كنيم.

به اميد فرداي ظهور اللهم عجل لوليك الفرج


(1)كنز العمال،ج263،ص14

(2)بحار،ج84،ص51

1392/4/24 4:53 بعد از ظهر
(0) نظر

پيمودن جاده انتظار بدون شناختن امام منتظر ممكن نيست.شناخت امام معصوم فقط به اسم و نصب نيست، بلكه لازم است كه نسبت به جايگاه و مقام و رتبه امام آگاهي كافي بدست آوريم. به روايت زير توجه كنيد.

ابونصر كه از خدمتگذاران امام حسن عسكري است، پيش از غيبت امام مهدي(ع) به حضور آن حضرت مي رسد. امام مهدي(ع) از او مي پرسد: «آيا مرا مي شناسي؟» پاسخ مي دهد: « آري شما سرور من و فرزند سرور من هستيد!» امام مي فرمايد :« مقصود من چنين شناختي نبود!؟» ابونصر مي گويد:«(مقصود شما چيست) خودتان بفرماييد»

امام مي فرمايد:

«من آخرين جانشين پيامبر خدا هستم و خداوند به بركت من بلا را از خاندان و شيعيانم دور مي كند.»(1)

گفتني است كه اين معرفت و شناخت چنان مهم است كه در كلام معصومين آمده است كه براي بدست آوردن آن لازم است از خداوند طلب ياري شود.

براي بدست آوردن اين شناخت به فرموده امام صادق(ع) در زماني كه باطل گرايان در اعتقاد و دين خود به شك و ترديد مي افتند، اين دعا را بخوانيد.

«اللهمَ عَرِّفني نَفسَكَ فَاِنّكَ لَم تُعرّفني نفسَك لم اَعرف نبيَكَ. اللهم عرّفني رسولَكَ فَاِنّكَ ِان لَم تُعَرِّفني رسولَك لَم اَعرف حُجَّتَكَ اللهم عَرِّفني حَجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِن لَم تُعَرِّفني حُجََتَكَ ضَلَلتُ عَن ديني»(2)

يكي ديگر از ابعاد معرفت امام، شناخن سيره و صفات امام است و اين بعد از شناخت، تأثيرعملي زيادي در رفتار و خلق و خوي منتظر مي گذارد و بديهي است كه هر اندازه معرفت انسان به زواياي گوناگون زندگي حجت الهي بيشتر و عميق تر باشد، آثار آن در بخشهاي گوناگون زندگي او بيشتر خواهد بود.

امام باقر(ع) مي فرمايد:

كسي كه بميرد در حالي كه امام خود را شناخته باشد، جلو افتادن يا تاخير امر(ظهور) به او زياني نمي رساند و كسي كه بميرد و حال آنكه امام خود را شناخته است مانند كسي است كه در خيمه امام و همراه او بوده است.(3)

                         جمكران



پاورقي:

(1)كمال الدين، ج2، ب43، ح12، ص171

(2) الغيبه نعماني،ب10، فصل1، ح6،ص170

(3) اصول كافي، ج1،ب84،ح5،ص433

منبع: برگرفته از كتاب نگين آفرينش،ص107و 108

1392/4/18 2:57 بعد از ظهر
(0) نظر

در اين مبحث مي خواهيم به اهميت والاي دعا براي فرج بپردازيم.

در روايات رسيده از ائمه(ع) تأكيد بسياري به دعا براي فرج شده تا حدي كه دعا براي آن حضرت را باعث گشايش و فرج خود ما مي دانند. به راستي كه دعا كردن براي نزديك شدن فرج بسيار تأثير دارد تا جايي كه مي توانيم بگوييم كه يكي از عوامل زمينه سازي ظهور است. اگر همه مردم دست به دست هم داده و با اخلاص كامل ، دعاكنند و لياقت خود را براي داشتن امام و رهبري جان سوز ثابت كنند،بي ترديد خداوند دعاي آنان را بي اجابت نخواهد گذاشت.

در روايتي از امام باقر(ع) نقل شده كه به زراره چنين فرمود:« آيا تو را راهنمايي نكنم به چيزي كه رسول خدا(ص) در آن استثنايي نزده؟ زراره عرض كرد: چرا. حضرت فرمود: دعا كه فضاي پيچيده سخت را برمي گرداند.»                                                                                   اصول كافي، ج2، ص469

به فرموده ايت الله بهجت، آقايي كه زياد به مسجد جمكران مي رفت، ميگفت:«امام زمان را در مسجد جمكران ديدم به من فرمود: به دل سوختگان ما بگو براي ما دعا كنند.»

همچنين آقاي ديگري مي گفت:«در اعتكاف مسجد كوفه، حضرت را در خواب ديدم كه به من فرمود: اينهايي كه به اينجا آمدند، از مؤمنين خوب هستند ولي هركس براي حاجتي آمده مانند خانه، فرزند و...، هيچكدام براي من نيامده اند.»                                                           ماهنامه موعود، شماره 94

بينيد كه ما چه مي كنيم با دل حضرت! اين از انصاف نيست كه دائم به فكر خود باشيم. مگر نه اينست كه با ظهور او همه مشكلات حل مي گردد پس چرا به بي راهه مي رويم، مگر دعا كردن چه سختي دارد، چقدر مشكل است، بياييد يكدفعه هم كه شده ، وقتي به حرمي يا زيارتگاهي مشرف مي شويم، نيتمان فقط دعا براي ظهور حضرت باشد. مگر او غير ما شيعيان چه كسي را دارد. بياييد يكبار هم كه شده از خود بگذريم و تمام توجه خود را به او بدهيم.كمي با اخلاص تر ، كمي با معرفت تر ، كمي از ته دل ، به خاطر حضرت!

1392/1/30 12:33 صبح
(0) نظر

از جمله كارهايي كه مي توان براي زمينه سازي ظهور انجام داد به شرح زير است.

اول خودسازي:

اگر نمازهايتان را اول وقت نمي خوانيد، اگر خمس و زكات خود را نمي دهيد، اگر از ياد و نام حضرتش غفلت مي كنيد، اگر بدون باك گناهان مي كنيد: غيبت، تجسس، دروغ، احتكار، ربا و...، آنوقت چگونه انتظار داريد كه بتوانيد زمينه ظهور را فراهم سازيد. خداوند براي كساني كه قدر امامشان را نمي دانند و از او غفلت كرده و خود را آلوده به گناه كرده اند، امامشان راظاهر نخواهد كرد.آخر به چه اميدي او را ظاهر كند؛ به اميد آنكه مانند امامان ديگر... .

راهكارهايي براي خود سازي:

1-      انجام واجبات     1-1.خواندن نماز اول وقت

                                  1-2.گرفتن روزه واجب

                                 1-3. دادن خمس و زكات

                                   و...

 

2-      دوري از محرمات    2-1.دوري از گناهان زباني: غيبت، تهمت ، دروغ،تمسخر،تجسس،عيب جويي و...

                                      2-2. دوري از گناهان مالي: دزدي، احتكار، ربا ، گران فروشي و...

                                       2-3. دوري از ساير گناهان:  روابط نا مشروع،موسيقي هاي غيرمجاز،حجاب وپوشش نادرست و...                                       

 

3-      انجام مستحبات        3-1. دائم الوضو بودن

                                          3-2. نماز شب خواندن

                                          3-3. به ياد حضرت بودن

                                          3-4. دعا يراي تعجيل در فرجش

                                          3-5. خواندن قرآن و تقديم به حضرت

                                         3-6. زيارت معصومين وامام زادگان و مدد طلبيدن از آنان

                                         3-7. بسيار صلوات فرستادن براي تعجيل در فرج

                                          و...

4- دوري از مكروهات          4-1.دروي از خواب زياد

                                         4-2. دوري از خوراك زياد

                                        4-3. دوري از هر كار لغوو بيهوده

 حتما پيگير باقي مطالب و راهكارها باشيد. اميد آنكه با خودسازي خود وديگران، بتوانيم موجب رضايت حضرت ولي عصر و از شيعيان وياوران واقعي حضرتش باشيم.

1392/1/16 12:45 صبح
(2) نظر

امام كاظم(ع)مي فرمايند:

اگر به ما بگويند اين امر(ظهور دولت حق) تا دويست يا سيصد سال ديگر واقع نمي شود،در اين صورت دلها قصاوت مي گيردو توده مردم از اسلام بر مي گردند ولكن بگوييد، چه نزديك است فرج، تا دل مردم آرام گيرد و فرج نزديك شود.

                                                                                                                    اصول كافي، ج2، ص192، روايت 6

1392/1/8 6:26 بعد از ظهر
(1) نظر

امام صادق(ع) مي فرمايند:

 هنگامي كه عذاب سخت بر بني اسرائيل طولاني شد، آنان در پيشگاه الهي دست به دعا برداشتند و چهل روز ضجه و گريه كردند تا اينكه خداوند متعال به موسي و هارون وحي فرمود تا آنان را از دست فرعون نجات دهند و با اينكارشان خدا از 170 سال باقيمانده از غيبت موسي، صرف نظر نمود

وبعد نيز مي فرمايند: اگر شما چنين كنيد(دعا و توبه) خداوند متعال حتما فرج ما را خواهد رسانيد و اگر اينكار را نكنيد امر ظهور به نهايتش خواهد رسيد.

                                                 بحار الانوار،ج52،ص131،حديث134

1392/1/8 5:44 بعد از ظهر
(0) نظر

مي دانيد كه فرق شيعه  به دلايل گوناگوني در طول تاريخ اسلامي منشعب شده است. اين فرقه ها در واقع از راه اصلي خويش كه همان مكتب پر بار ائمه است، دور شده اند و به انحراف گراييده اند. در اين باره به حديث زير توجه كنيد. 

ابان گويد: سليم گفت: شنيدم كه على بن ابى طالب عليه السّلام مى‏فرمود:

به زودى امت اسلام به هفتاد و سه گروه پراكنده شوند كه هفتاد و دو گروه آن در آتشند و تنها يك گروه در بهشت جاى گيرند. از اين هفتاد و سه گروه، سيزده گروه تظاهر به دوستى ما اهل بيت كنند كه دوازده گروه آن در آتشند و تنها يك گروه به بهشت رسند.

اما آن گروه رستگار و راه يافته و اميدوار و مسلمان و مؤمن و همگام و رشد يافته،كسانى هستند كه به من اعتماد كنند و تسليم فرمان و مطيع من باشند، از دشمنانم بيزارى جويند، دوستدار من باشند و با دشمنم دشمنى ورزند. آن گروهى رستگار است كه حق مرا بشناسد و امامت مرا گردن نهد و وجوب اطاعتم را از قرآن و سنت دريابد، اين گروه مرتد نشود و شك نورزد چرا كه خداوند قلبش را از شناخت حقيقت ما نورانى كرده و فضيلت شناخت ارزانى داشته و حق را به آن گروه رستگار الهام فرموده و آن را در صف پيروان ما در آورده تا آنجا كه قلبهاشان اطمينان يافته و به يقين رسيده‏اند يقينى كه آن را شكى نيالايد.

همانا كه من و اوصيايم پس از من تا روز رستاخيز، راهنمايان راه يافته‏ايم؛ كسانى كه خداوند آنان را در آيه‏هاى بسيارى از كتابش به خويش و پيامبرش نزديك گردانيده و پاك‏مان داشته و مصون‏مان نموده و شاهدان بر خلقش و حجت خويش در زمين‏مان قرار داده، ما را از خزانه‏داران دانش خويش و معادن حكمت خود و سخنگويان وحى خويش نموده، ما را با قرآن و قرآن را با ما قرار داده كه از قرآن جدا نشويم و قرآن از ما جدا نشود تا كه در رستاخيز در كنار حوض كوثر بر رسول خدا در آئيم. و تنها اين فرقه از هفتاد و سه فرقه، فرقه رسته از آتش و رها شده از همه آشوبها و گمراهيها و شبهه‏ها است.

به راستى كه اينان از بهشتيانند، آنان هفتاد هزارند كه بى‏حساب به بهشت در آيند. و همه آن هفتاد و دو فرقه، ديندارانى به دور از حق و حقيقتند، ياران دين شيطانند، دين خويش را از شيطان و يارانش مى‏گيرند، آنان دشمنان خدايند و رسول خدا و مؤمنان كه بى‏حساب به دوزخ در آيند، بيزاران از خدا و رسولش كه خدا و رسولش را فراموش كردند و به خداوند شرك و كفر ورزيدند و جاهلانه جز خداى را پرستيدند و مى‏پندارند كه كار درستى مى‏كنند و بر همين پندار در رستاخيز مى‏گويند: «به خدا، پروردگارمان سوگند كه ما از مشركان نبوديم»[1]، «براى خدا سوگند ياد مى‏كنند آن گونه كه براى شما سوگند ياد مى‏كنند و مى‏پندارند كه دستشان به چيزى بند است، بدانيد كه آنان دروغگويانند».[2]


[1] ( 1)- قرآن 6/ 23.

[2] ( 2)- قرآن 58/ 18.

منبع حديث: تاريخ سياسي صدر اسلام از ص108 تا ص110

1391/11/15 2:31 بعد از ظهر
(0) نظر
X